Objem topline – sodelujemo tudi godbeniki Godbe Ruše

objem topline

Spoštovani godbenik in prijatelj Godbe Ruše,

v mesecu maju Godba ruše sodeluje v projektu podjetja Studio Moderna poimenovanim Objem topline. Gre za propagandno akcijo podjetja, ki prodaja izdelke Dormeo.

V projekt smo se vključili z namenom pridobitve čim več virtualnih objemov in s tem tudi nekaj finančnih sredstev, zato vas naprošam in pozivam, da ta mesec veselo »objemate« našo objavo na njihovi spletni strani

http://objemtopline.dormeo.net/

Godbo Ruše najdete pod zaporedno številko 15 (naš logotip lepo izstopa), vsak dan lahko glasujete samo enkrat.

Pred prvim »objemom« je potrebno v obrazec, ki so odpre kod podokno, vpisat svoj elektronski naslov, na katerega boste prejeli potrditveno pošto. Vaš glas oz. objem se šteje šele od takrat naprej, ko boste pravilnost elektronskega naslova potrdili. Tak postopek je potreben zaradi preprečevanja zlorabe glasovanja.

Da bo objemov čim več, povabite k akciji tudi svoje prijatelje.

Veselo na »objemanje«

Andrej Šauperl,
predsednik Godbe Ruše

Prvomajska budnica

Prvomajske budnice so marsikje po Sloveniji tradicionalni način proslavljanja praznika dela. Tako tudi Ruška godba zaznamuje ta praznik in tudi letos smo ga. NAjprej ob 5.00 prebudimo Rušane, nato nadaljujemo na Smolniku, pa v Selnici ob Dravi, kasneje še v Bezeni, Bistrici ob Dravi in Limbušu. Letos pa smo prvič pozdravili tudi prebivalce Doma po gorco, na Studencih. Tako smo “prekorakali” kar tri občine – Ruše, Selnica ob Dravi in Maribor.

Budnica Selnica 1

O letošnji budnici je poročal tudi BKTV.